SI
O teh straneh Pogoji in pravila Politika zasebnosti Oglaševanje
Slovensko English

o aplikaciji

 

Spletna aplikacija Porabimanj - energetski svetovalec (www.porabimanj.si) je namenjena spodbujanju učinkovite rabe energije pri končnih porabnikih.

Tematski moduli ogrevanje, klimatizacija, električni aparati in mobilnost uporabnikom omogočajo strokovne, neodvisne izračune porabe energije, izpustov CO2 in stroškov za energijo pri obstoječih in načrtovanih trošilih kot so ogrevalni sistemi, klimatske naprave, avtomobili, gospodinjski aparati, računalniki in drugi elektronski aparati, itd. Svetovalec omogoča izračun prihrankov na podlagi vnesenih podatkov zato je nepogrešljiv pri izbiri in nakupu novih trošil energije.

Uporaba svetovalca Porabimanj.si je brezplačna in omogoča neodvisno svetovanje, ki je za končne porabnike energije pomembno, saj jih usmerja na možne prihranke pri načelni izbiri razpoložljivih energentov in tehnologij.

Pri razvoju in izdelavi aplikacije Porabimanj.si, ki je del trajne kampanje »Energija si, bodi učinkovit« so sodelovali:

 

Izvedba aplikacije Porabimanj.si je sofinancirana s pomočjo sredstev Petrolovega programa zagotavljanja prihrankov energije pri končnih odjemalcih.