SI
O teh straneh Pogoji in pravila Politika zasebnosti Oglaševanje
Slovensko English
Dobrodošli na spletni aplikaciji Porabimanj – moj energetski svetovalec. Aplikacija je namenjena spodbujanju manjše porabe energije pri končnih porabnikih. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Lastnik spletnega mesta s potrebno skrbnostjo zagotavlja natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila. Lastnik tudi ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

 

Zaščitne znamke

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. 

 

Omejitev odgovornosti

Vse podatke (besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu) je izbral in uredil lastnik spletne aplikacije in so zgolj informativne narave. Lastnik v nobenem primeru ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov.

Te spletne strani prav tako vsebujejo informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb, za katere lastnik spletne aplikacije Porabimanj.si ne prevzema odgovornosti.

Lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta, razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nič na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.