SI
O teh straneh Pogoji in pravila Politika zasebnosti Oglaševanje
Slovensko English

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Agencija INFORMA ECHO D.O.O., lastnik spletne aplikacije www.porabimanj.si, zbira podatke o uporabnikih izključno za zagotavljanje svoje storitve svetovanja in izračunavanja prihrankov, ki jo opravlja preko aplikacije.

Agencija spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vaše podatke, pridobljene prek spletne aplikacije www.porabimanj.si, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo uporabila v druge namene, kot je delovanje aplikacije ter izboljšanje uporabniške izkušnje.

Na spletnem mestu www.porabimanj.si, zbiramo statistične podatke o bivalnih enotah in trošilih energije, kot so avtomobili, električne naprave, klimatske naprave in ogrevalni sistemi. Prav tako zbiramo podatke o variantah, ki jih uporabniki preračunavajo na posameznih modulih.

V kolikor uporabnik aplikacije vnese svoje osebne podatke za namen registracije, ki mu omogoča shranjevanje izračunov se te podatku uporabljajo izključno za ta namen. V kolikor pa uporabnik odda povpraševanje so osebni podatki, ki jih je vnesel v vprašalnik, namenjeni izbranemu ponudniku, da uporabnika kontaktira oziroma, da mu pošlje želene informacije ali ponudbo.

Spletna aplikacija www.porabimanj.si se prikazuje tudi na straneh pogodbenih partnerjev ter vsebuje tudi določene povezave na druge, zunanje spletne strani, za katere ne prevzema nobene odgovornosti za verodostojnost objavljenih podatkov ter za zaščito osebnih podatkov na teh spletnih straneh. Zbirajo se tudi piškotki storitve Google Analitcs, za namen analize obiskanosti spletne aplikacije ter za namen izboljšanja uporabniške izkušnje. Osebni podatki uporabnikov se na aplikaciji ne zbirajo, saj je uporabnik anonimen. Razen v primeru, da se uporabnik registrira. V kolikor uporabnik aplikacije vnese svoje osebne podatke za namen registracije, ki mu omogoča shranjevanje izračunov se te podatki uporabljajo izključno za ta namen.

 

O VAROVANJU ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKIH

Na spletni aplikaciji www.porabimanj.si in na našem portalu www.pozitivnaenergija.si si prizadevamo, da bi vašo zasebnost varovali na najvišjem možnem nivoju, saj nam je to zelo pomembno. V nadaljevanju si preberite, kakšne podatke pridobimo, katere podatke hranimo in koliko časa (če sploh) to počnemo.

Kot na večini spletnih mest tudi pri nas v t.i. loge shranjujemo določene podatke (IP naslov, datum in čas, tip brskalnika, naslov obiskane strani). To je stvar samega strežnika in nam lahko zelo pomaga v primeru nedelovanja strani. Logi se samodejno brišejo po določenem časovnem obdobju.

Vaših podatkov, ki ste jih vpisali v obrazce na strani, upravljalci portala nikakor ne bodo posredovali tretjim osebam (razen z ustreznim sodnim nalogom).

Objavljenih anket praviloma ne preverjamo, tako da ob izpolnjevanju bodite pozorni, katere podatke avtorji anket zahtevajo od vas. Če se vam zdi pridobivanje določenih osebnih podatkov sporno, vas prosimo, da nas o tem obvestite.

Si pa upravljalci pridržujemo pravico, da vam občasno pošljemo kakšno obvestilo, za katero bomo smatrali, da bi vam morda lahko bilo zanimivo ali pa se tiče varnosti oziroma delovanja teh strani. Vedno imate možnost, da v vašem profilu nastavite, da ne želite prejemati naših obvestil.

 

Piškotki (cookies)

Naše strani v piškotke shranjujejo zgolj podatke o trenutni seji (t.i. PHPSESSID) ter id obiskovalca, tako da v njih ni nobenih podatkov o vaši identiteti.

Za potrebe spremljanja obiska (štetje obiskovalcev) uporabljamo storitev Google Analytics, ki je nastavljena tako, da ne zapisuje vaših podatkov v piškotke. Ti piškotki so veljavni zgolj za našo domeno, kar pomeni, da zbiranje podatkov s strani drugih storitev ni možno.

Poleg lastnega sistema za serviranje oglasov, ki ne nastavlja piškotkov, uporabljamo tudi storitev Google Adsense (in njihovo hčerinsko mrežo Doubleclick), ki je nastavljena, da ne zbira podatkov in jih posledično ne obdeluje v svoje namene niti jih ne posreduje tretjim osebam.

Dovolim uporabo piškotkov: